All times are UTC - 7 hours

Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
 Post subject: adidas stan smith férfi cipo
PostPosted: November 12th, 2020, 12:58 am 

Joined: November 12th, 2020, 12:20 am
Posts: 4
A new BEAMS és az zamberlan Originals természetesen nem idegen a látványos vágott cipők elkészítésében - az elmúlt években mindketten összefogtak a new ropogós Campus 80-as évektől kezdve a yomanoman Yung-1-ig - így a japán kiskereskedelmi birodalom és a new német lábbeli juggernaut fokozottan felvállalta a Stan Jones. A prémium anyagok felhasználásával és a „kevesebb több” elgondolásainak adaptálásával az élénk színek esetében a Lewis minden egyes hüvelykét a new adidas stan smith férfi cipo részletekre való odafigyeléssel készítik. A legtöbb Stan Smiths sima, fényes bőrrel rendelkezik, de a BEAMS rugalmas bukdácsolott bőr helyett. Ezt a prémium anyagot a new fehér felső rész egészén használják, még a nyelv is, amely vékony, béleletlen kialakítással büszkélkedhet.

A Missoni olasz ház összeállt az Adidas Consortiummal a két márka második futástémájú együttműködéséért. A Missoni kezelés legújabb sziluettje a PulseBoost HARLEY-DAVIDSON, amelyet átdolgoznak a címke aláírt színes kötöttáru esztétikájával a felső részébe. Három pár megjelenését a hónap folyamán a „Raw Light / Ftwr White / Active Orange” c. „ adidas pulseboost cipo Tech Mint / Core Burgundy” és „Core Burgundy / Core Black”. Az első egy kötött felsőrészen merész narancssárga, kékeszöld, fekete és törtfehér találatokkal rendelkezik, számos mintában. Ezt fehér Several Stripe márkanév, egy teljes hosszúságú Boost középtalp és „Active Orange” nyelvfülek teszik teljessé.

Az adidas folytatja AlphaBOUNCE sorozatának építését legújabb modelljével, az AlphaBOUNCE Instinct-nel. Az új sziluett különös hangsúlyt fektet a sokoldalúságra, és az emberi test out természetes mozgását szem előtt tartva tervezték. Az PLUS AlphaBOUNCE modell számos elemét tartalmazza, fejlett anyagokkal és kivitelezéssel. A teljesítmény kiemelkedő részletei közé tartozik az „S” görbe mintájú, adaptív torziós rendszer, a maximális kényelmet és párnázottságot biztosító BOUNCE technológia, egy lélegző, hálós felső többirányú mozgásra tervezve, és a adidas alphabounce noi store Continental gumitalp, amely tapadást biztosít a különböző időjárási körülmények között.

Image

Az adidas Yung-1 új ízei a nyár felé tartanak, mivel ciononostante egy új párra tekintünk, amely lopakodó megjelenést kölcsönöz élénk színpompával. Ez a new Yung-1 egy fekete talppal indul, amelyet háló és velúr kombinációból építettek oegentligheter a hagyományos futó megjelenés érdekében, míg a Hey Res Yellow durranásai az egész fedvényen kellemes színpompát biztosítanak a cipő számára. https://www.topmarkethu.com/yung További feszültségütemek láthatók a new márkajelzésen és a belső bélésen, fehér gumi középső talppal és fekete gumi külső talppal.


Top
 Offline Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC - 7 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron