All times are UTC - 7 hours

Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
 Post subject: Adidas I-5923 Core Black/Shock Pink
PostPosted: November 12th, 2020, 8:55 pm 

Joined: November 12th, 2020, 8:42 pm
Posts: 3
Image


I enlighet med formeln för modellerna som informerar den, har Adidas Skor Herr Blå silhuetten en stickad nätkonstruktion med premium mockaskikt på tåboxen, spetssystemet och hälen. De tonade räfflade 3-ränder markerar hela skoens nostalgiska estetik, avrundade med viktiga Trefoil-logotyper på hälpanelen och tungan, och I-5923 skodetaljer på sidosidan. Detta placeras sedan ovanpå ett Boost mellansula verktyg med en gummi yttersula, kompletterar skoens beräknade blandning av klassisk och modern design.


Adidas klassiska 70-talslöpare moderniseras med Adidas Skor Gröna silhuett och får det populära Triple Black-färgschemat. Sneakerns överdel i blandat material bestående av mesh, läder och mockaskikt är helt täckt i svart, tillsammans med märket Three Stripes på sidorna. Märkta mattsvarta etiketter ses på tungan, följt av matchande svarta skosnören och Boost-sula i full längd för att komplettera det helt svarta temat.


Adidas tog en löpare från 70-talet och gav den en moderniserad makeover för att få silhuetten Adidas I-5923 Core Black/Shock Pink som snart kommer att debutera i en helt ny "Pink Toe" -färg. Skon har en majoritet av sin överdel i svart med matchande tre ränder på sidorna. Rosa ligger över tå- och hälområdet medan du rider ovanpå en vit Boost-mellansula och svart yttersula i gummi.


Adidas I-5923-silhuett - tidigare känd som Iniki Boost - utrustar en livsstilsklar överdel ovanpå en Boost-mellansulaenhet i full längd för komfort hela dagen avsedd att användas i alla situationer. Nästa återförsäljare kommer att vara ett välkänt Wu-Tang-inspirerat färgschema som kombinerar de omedelbart igenkännliga svarta och gula nyanserna från en av världens mest vördade hiphopgrupper Besök Här.


https://www.rea-skor.com/


Top
 Offline Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC - 7 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron