All times are UTC - 7 hours

Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
 Post subject: Nike Air Force 1 Low Triple Black
PostPosted: November 15th, 2020, 8:16 pm 

Joined: November 15th, 2020, 7:57 pm
Posts: 3
Image


I modsætning til skoens sorte læderbase skitserer den lyse røde topsyning den gitterede hvide runtopsell.com på sidevæggene, der kører op mod bagenden og sporer kanterne på hæltælleren og bagpå. Mens disse sømme følger kanterne på visse paneler, er skoen detaljeret også andre steder, som trapezformet ved det øverste øje, zig-zags i midten og "X" -mærket ved tåboksen. Alle disse funktioner sidder over en sort mellemsål, der kommer med hvide accenter omkring foxing, bageste "AIR" branding og ydersål.


Efter at have droppet sin Nike Sko Sort i "Summit White / Team Orange / Psychic Blue", har Nike frigivet Air Force 1 '07 LX i tre nye farver. Døbt "Siltstone Red", "Melon Tint" og "Life Lime", de nye nuancer ankommer i en harmonisk blanding af sprøde, livlige nuancer.


Overdelen på den klassiske silhuet har Nike Air Force 1 Low Triple Black flerfarvede sømme og er konstrueret af læder og tekstiloverlejringer, der giver holdbarhed og støtte. Mellemsålen består af slidstærkt skum og Nike Air-dæmpning for en let følelse. Endelig er der tilføjet polstring til sneakerens krave for ekstra komfort.


Populær Stil Nike's Air Force 1 High '07 LV8 3 tilføjer fordoblede detaljer og ekstra branding til den klassiske Air Force 1 på tiltalende måde, og den dukker nu op i en ny "Olive Aura / Total Orange" -farve. Med et let ændret greb om Nike Sportswear's mindeværdige "Flight Jacket" -tema, der pryder alt fra legendariske Air Jordan 4s til en populær Air Max "HAL" -pakke, er denne high-cut Force alt i sit livsstilsindrettede look.


https://www.runtopsell.com/


Top
 Offline Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC - 7 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron