All times are UTC - 7 hours

Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
 Post subject: adidas zx 2k boost 2.0 trail
PostPosted: November 17th, 2021, 6:23 pm 

Joined: November 17th, 2021, 6:12 pm
Posts: 3
Image
ZX 2K BOOST bringer følelsen af ​​squishy Boost-komfort til ZX-verdenen.adidas sko tilbud ZX 2K FLUX leverer enkelhed i sin mest tilfredsstillende form med komforten fra Adiprene X. ZX 2K 4D har en 3D-printet gittermellemsål, der tilbyder en unik følelse og uovertruffen komfort i hvert trin. ZX-serien er designet med alle i tankerne: Vælg dine ZX-sko og oplev et niveau af tilfredsstillende komfort, der ikke kan forstås, kun føles.

Hold dit slidbanespil stramt med disse ZX 2K Boost 2.0 Trail-sneakers til mænd fra 100 % autentisk adidas Originals. I en olivengrøn farve har disse sneaks en mesh-overdel med neopren og TPU for et superstøttende trin.

De sidder på en Boost-mellemsål for dæmpning på næste niveau, mens den gribende slidbane under fødderne holder dig låst til overfladen, adidas zx 2k boost 2.0 trail så intet kan bryde dit skridt. Med en snørelukning og polstret ankelkrave for en tætsiddende pasform, med en hælløkke for nem af- og påtagning, afsluttes disse spark med Trefoil-mærke på pløsen og hælen.

Levende omsluttende gradienter gør hvert squishy skridt til et stænk af farve. Det næste kapitel af ZX er sensation over logik. Fed gradienter adidas sko dame på ZX 2K BOOST og ZX 2K FLUX forener en fremadstormende æstetik med den allerbedste teknologi til at tage komforten ved ZX-sko til nye højder. ZX skiller sig ud som innovatøren af ​​Originals-familien, der lever i krydsfeltet mellem kultur og teknologi.

https://www.standicloser.com/


Top
 Offline Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC - 7 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to: